KNJIŽARA SO, HERCEG NOVI

Knjižara So u „Noći knjige 2024“

Knjižara So koja ove godine slavi 145 godina od rođenja Jova Sekulovića, najstarijeg regionalnog knjižara, 126 godinu hercegnovskog knjižarstva i 20 godina postojanja – i ove je godine aktivno učestvovala u manifestaciji „Noć knjige“.
Na dan u kome se najviše pominjao Servantes i Šekspir,  23. aprila, u Knjižari So na glavnom hercegnovskom trgu – gvardiju je držao Nikola Malović, dobitnik deset književnih nagrada, poznat po romanima “Lutajući Bokelj”, “Jedro nade”, “Galeb koji se smeje” i po drugim od ukupno 18 naslova koje je u popodnevu i noći pune kiše na Primorju, potpisivao od 17.00 do 20.00 časova.
Knjižara So je u Noći knjige svim kupcima knjiga Ljiljane Habjanović Đurović, Jasminke Petrović i Vesne Dedić – dijelila i njihove originalne autograme, budući da je i to jedna od osobenosti jedine preostale zalivske klasične knjižare – da, koristeći poznanstva sa brojnim poznatim piscima (galerija je evientirana na www.knjizaraso.com u rubrici Pisci i poznati u Knjižari So – čitaocima dijeli potpise njihovih omiljenih autora!
Ad finitum, svim posjetiocima a ne samo kupcima, Knjižara So je utiskivala sedmi po redu spomen-pečat, ove godine izdat povodom „145 godina od rođenja Jova Sekuloviča, 126 godina hercegnovskog knjižarstva i 20 godina Knjižare So“. Pečat je utiskivan na sve donesene ili kupljene knjige. Tako je, tokom „Noći knjige 2024“ – izgledao originalno osmišljen Program hercegnovske Knjižare So.

Manifestacija „Noć knjige“ kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava

Kontakt

© Copyright 2024 by Noć Knjige